ZA UDRUGU PERLE ODRŽAN FESTIVAL LJUBAVI I POMAGANJA

U Starome Gradu je početkom mjeseca kolovoza 2019.godine održan trodnevni humanitarni festival za udrugu Perle. Cilj festivala je bio zajedno pomoći udruzi Perle za daljni rad udruge sa djecom s posebnim potrebama o. Hvara, kao i za uređenje prostora za instalaciju SNOEZELEN sobe.
Tri večeri su se uz koncerte prodavali jelo i piće, a posebni štand je bio za prodaju ukrasa i suvenira koje su izradili djeca udruge Perla i djeca DV Sardelica.
Suorganizatori festivala su bili : Udruga Perle,Grad Stari Grad, Crveni križ otoka Hvara, Građanska inicijativa za našu dicu,Turistička zajednica,te DVD- o Stg.
Misija djece sa posebnim potrebama je da čine ovaj svijet boljim , da okupljaju ljude spremne činiti dobro, da izvlače ono najbolje iz njihovih srdaca.
Ovaj festival je dokaz da su u tome uspjeli .
Hvala svima koji su na bilo koji način pomogli održavanje LOVE ME DO festivala!!!
Od 06. do 07. kolovoza 2019.godine u prostorijama dnevnog boravka za starije osobe u Starom Gradu zahvaljujući gospođi Katijani Harašić koja je dovela stručnu osobu mag. Vesnu Likovnik-Gorjup, održana je edukacija za MODUL SNOEZELEN s osobama s poteškoćama u razvoju i autizmom. Zahvaljujemo Katijani i Vesni ,te se nadamo da će ovakvih edukacija biti još!!
Hvala svima koji su na bilo koji način pomogli da se doprinese boljoj kvaliteti života „naših perli”. Posebna zahvala ide Katijani Harašić ,koja je donirala svu opremu za Snoezelen sobu,educirala osoblje i stoji na raspolaganju za daljnju suradnju i obuku. Zaista je posebna osoba koja sebe daje nesebično za dobrobit drugih. Danas je malo takvih primjera ,dok su potrebe ogromne.
Prikupljen je lijep iznos,što vidite u prilogu ,a kada bude sve sumirano,objaviti ćemo cjelovit iznost prikupljen u ovoj Akciji. HVALA , ZDRAVI I VESELI BILI .