SKUPŠTINA ZA PAMĆENJE

U Starome Gradu, u Dnevnom boravku 10.12.2019.godine održana je redovna skupština Gradskog društva Crvenog križa otoka Hvara. Na dnevnom redu bila su pitanja koja su obavezna za funkcioniranje Crvenog križa i njegovih programa a to su  prijedlog Programa rada i Financijskog plana za 2020.godinu. To je ono što je redovnog karaktera i prihvaćeno je jednoglasno. Ono što je bilo posebno svečano na ovoj sjednici bilo je uručenje Ordena Hrvatskog Crvenog križa Ivi Fredotoviću iz Vrbanja,za 75 puta danu krv kao i Ordena Reda Danice koje uručuje Predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović i to našem darovatelju Milanu Slijepčeviću iz Hvara za 100 puta danu krv. Bilo je to vrlo dirljivo događanje kad pred sobom imate dvoje plemenitih ljudi koji su dali na litre krvi,te tim spasili mnoge živote. Svećanosti se pridružilo i hvarsko Društvo Kapja jubavi,čiji su članovi napravili paketiće za socijalno ugrožene, a pridodali su i poklone ovim divnim ljudima.Kapa do poda,dragi ljudi. Zahvalni smo vam i HVALA ŠTO POSTOJITE  !!!

HRVATSKI CRVENI KRIŽ

GRADSKO DRUŠTVO HVAR

Hvar, 02.12.2019.

 

                                                               P  O  Z  I  V

                                   

                                        Poštovan članovi  Skupštine GD CK HVAR

 

U  utorak, 10.prosinca 2019. godine  u prostorijama Dnevnog boravka u Starom Gradu,  s početkom u 11:00 sati, održati će se  redovna Skupština Gradskog društva  Crvenog križa Hvar.

Prijedlog dnevnog reda:

  1. Otvaranje Skupštine
  2. Prijedlog programa rada za slijedeću godinu
  3. Prijedlog financijskog plana za slijedeću godinu
  4. Razno

Molim vas da  se  odazovete  pozivu jer imamo čast uručiti ordene darovateljima krvi koji su ovogodišnji laureati,a nisu nazočili dosadašnjim uručenjima. U slučaju spriječenosti  o tome nas obavijestite na 741710.

S poštovanjem,

Predsjednica GD CK Hvar :

 

 

 

Maja  Budrović